Barca 3D Test

€ 200

Barca 3D Test

Merk:
Whoober
Op voorraad. Binnen 2 - 4 werkdagen verzonden
€ 200

Gespreid betalen mogelijk

Betaal in 3 termijnen van 66,67 met 0% rente.

Meer info

Productomschrijving
Barca 3D Test

Comfortabele & multifunctionele fuchsia hartvorm-poef van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Belangrijkste eigenschappen van de Paris poef?

 

 • Geschikt voor de zakelijke markt
 • Afmetingen: 70 x 67 x 38 cm
 • Gewicht: nog geen 2 kg
 • 1 jaar garantie
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
 • Waterdichte, slijtvaste en in hoge mate kleurechte stof (zie hieronder)
 • Vulling bestaat uit nieuwe EPS parels (zie hieronder)
 • Wasbaar op 30° C in de wasmachine
 • Losse Binnenzak
 • Verkrijgbaar in de meest fraaie kleuren
 • Losse hoezen zijn na te bestellen

Kortom een kwaliteitsproduct van Whoober Zitzakken en Nederlands fabricaat. Waar vind je anders zitzakken met deze eigenschappen en dat voor zo’n scherpe prijs!

 

Maximaal comfort door unieke vulling

Deze zitzak voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, exact afgevuld; dit afvullen is machinaal en in Nederland gebeurd. De vulling bestaat uit nieuwe EPS parels waardoor deze zitzak nog geen 2 kg weegt en gemakkelijk is te verplaatsen. Deze parels zijn recyclebaar en waterdicht.

Waarom geen ander vulmateriaal?

Er is niet gekozen voor ander vulmateriaal omdat deze vaak vocht opneemt en bijna niet droog is te krijgen. Daarnaast is het gewicht veel hoger en vormt het zich niet zo soepel naar je lichaam als EPS parels. En dat wil je juist bij een zitzak!

 

Sterk, Slijtvast, maar ook water- en zanddicht

De zitzak zelf is gemaakt van 600D polyesterweefsel. Dit materiaal is niet alleen flexibel, sterk en slijtvast, maar ook water- en zanddicht. Daarnaast is het stof door en door gekleurd en is deze zitzak verkrijgbaar in diverse trendy kleuren.

Waarom geen bedrukte stof?

We gebruiken zeker geen bedrukt stof, zoals je bij zitzakken vaak ziet, omdat bedrukking op een zitzak snel kan slijten en verbleken. Om de frisse uitstraling maximaal te behouden adviseren wij wel deze zitzak niet onnodig lang aan zon of regen bloot te stellen.

 

Eenvoudig te wassen door de losse binnenzak

In tegenstelling tot de meeste zitzakken zijn al onze zitzakken voorzien van een losse binnenzak met veiligheidssluiting. Door de binnenzak is deze zitzak gemakkelijk in de wasmachine te wassen; zo houd u uw zitzak eenvoudig netjes. Bestel je er nog eens een anders gekleurde hoes bij dan is deze door de losse binnenzak gemakkelijk te verwisselen. Onze zitzakken zijn gemaakt voor jarenlang plezier!

Bestellen bij

Gegarandeerd kwaliteit

Waterdicht, slijtvast en kleurecht

Gratis levering

in Nederland en België

Zakelijk gebruik

Ook in ieder professioneel interieur

3 termijnen

Betaal in 3 termijnen met 0% rente

Alle foto's