Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Zitzakken als meubilair voor kinderopvangen, scholen en andere onderwijsinstellingen

Ziet u het al voor zich wanneer het nieuwe meubilair voor de kinderopvang (of basisschool) zitzakken bevat? Hoe denkt u dat de kinderen zullen reageren? Helemaal enthousiast natuurlijk!

Kinderen hebben grote fantasieën wat het idee van zitzakken alleen maar interessanter maakt. Hoe blijer de kids, hoe blijer de ouders en zo creëert u een win-win situatie. Wat gaat er nou boven het geluk van een kind?

Inderdaad, helemaal niets! De lach op het gezicht van uw kind is niet uit te drukken in woorden, dat weet elke ouder.

Bekend van de Luizenmoeder

Misschien heb je ze wel gezien; die leuke zitzakken in het programma De Luizenmoeder. Whoober mocht voor dit kijkcijferkanon zitzakken voor in het klaslokaal leveren. Heerlijke grote zitzakken, perfect voor de klas!

 

Zoals hierboven te zien is hadden veel mensen op Facebook ons al gevonden in het programma.

 

Zitzakken als scholen en kinderopvang meubilair, maar waarom?

Omdat de zitzakken licht in gewicht zijn en een speelse uitstraling hebben zijn ze perfect als meubilair in een kinderopvang of klaslokaal. Kinderen zijn er dol op!

Leuk weetje: als kinderen de keuze hebben kiezen ze altijd liever voor een zitzak om op te zitten in plaats van een normale stoel of kruk. Bovendien is een zitzak een perfect kinderfauteuil om even lekker in uit te rusten of af te koelen.

Naast dat de kinderen veel plezier kunnen hebben van zitzakken is het soms ook fijner voor kinderen om in een zitzak stoel te zitten dan in een normale schoolstoel. Dit kan te maken met klachten van de rug, lengte van het kind of zwakke heupen.

Als laatste hebben we nog een hele andere reden waarom u zitzakken als meubilair voor kinderopvangen kunt gebruiken. Namelijk, als speelgoed.

Zoekt u naar iets unieks dat de kinderen bezighoudt naast de ‘normale’ speelgoed van een peuterspeelzaal zoals autootjes? Dan zijn zitzakken de oplossing! Kinderen zijn zo creatief dat ze van alles kunnen met onze brede selectie aan zitzakken.

Stuur ons een vrijblijvend bericht zodat we u verder kunnen helpen in het vinden van het beste meubilair voor uw bso, kinderopvang of basisschool.

 

Zitzakken speciaal ontwikkeld als meubilair kinderopvang en scholen

Zitzakken als meubilair op de kinderopvang en scholen; we zien het steeds vaker. Dit is goed te verklaren want zitzakken zijn heerlijk zacht om op te zitten en geven het klaslokaal een speelse, ontspannen sfeer waar kinderen over het algemeen goed op reageren.

Dit is natuurlijk veel beter dan een paar houten stoelen waardoor kinderen ongeduldig worden en rond willen lopen. Vooral niet als de leraar probeert de kinderen in een kring te krijgen waarin hij/zij een paar onderwerpen wil bespreken.

Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen in de klas. Speciaal voor kinderopvangen en scholen hebben we leuke stoelvormige zitzakken voor in de kring, zitzakken om lekker in te hangen en XL zitzakken om op te spelen of een dutje te doen.

In de afgelopen jaren heeft Whoober een ruim assortiment met zitzakken voor scholen & de kinderopvang op de markt gebracht. Zitzakken met ieder hun eigen unieke eigenschappen, volledig afgestemd op de omgeving van kinderen.

 

Zitzakken op maat gemaakt als meubilair voor uw kinderopvang of school

Naast de standaard selectie zitzakken voor scholen die wij aanbieden is het bij Whoober ook mogelijk om een zitzak op maat te laten maken. Wilt u de zitzak bijvoorbeeld bedrukken met een logo of wilt u een speciale stof? Geen probleem!

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  • Eigen logo bedrukken op de zitzak
  • Eigen vormen creëren in samenwerking met onze ontwerpers
  • Zelf samenstellen van materiaal op basis van eisen zoals hygiëne en brandveiligheid
  • Mogelijkheid om de zitzakken anti-bacterieel te behandelen voor verbeterde hygiëne
  • Verschillende stof mogelijkheden zoals; outdoor stof, ribcord en leatherlook
  • Met binnenzak zodat de buitenhoes vervangen kan worden
  • Snelle levering van meubilair voor de kinderopvang

En er is meer: de zitzakken van Whoober hebben namelijk een speciale uitwasbare hoes (30 graden). Zo maken we het super eenvoudig om vuil en viezigheid uit de zitzak te wassen, een ongelukje zit immers een kleine hoek.

Door de uitwasbare hoezen is het morsen van drinken of eten geen probleem meer. U wast het er in één wasbeurt uit. Handig toch?!

Kortom, alles is mogelijk bij ons, wees niet bang om vragen te stellen want wij zeggen altijd: “Domme vragen bestaan niet!” Als leverancier van zitmeubilair voor kinderopvangen beantwoorden we graag alle vragen die u maar kan verzinnen.

Heeft u ook interesse in zitzakken op uw school of kinderopvang? Dat kan! Neem gerust contact met ons op om de details te bespreken.