Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Zitzak Bedrukken op Maat | Full Color (CMYK) Bedrukking & Logo Bedrukking |

Wist u dat een zitzak bedrukken wel eens de beste keuze van uw bedrijfsleven kan zijn? Met een bedrukte zitzak kunt u iedereen het logo van uw bedrijf laten zien wat altijd van pas kan komen. Daarnaast is het ook nog eens super comfortabel om in te zitten.

Naast het logo of naam van uw bedrijf kunnen we ook een bepaald patroon of foto drukken. Kortom, als u een bedrukte zitzak op maat nodig heeft is Whoober ‘the place to be’.

Voordelen van een zitzak bedrukken voor bedrijven

Heeft u al gedacht aan een bedrukte zitzak voor uw bedrijf? Er zijn vele voordelen aan het bedrukken van zitzakken met uw logo of naam. We noemen ze hier nog even op!

Ten eerste is een bedrukte zitzak perfect als relatiegeschenk omdat u een zitzak met naam kan versturen naar uw klanten. 

Dit kan zijn om de band te versterken met uw klant door een bedrukte zitzak als cadeau te geven of misschien verkoopt uw klant relatiegeschenken waardoor u ze daarin kunt voorzien.

De periode wanneer u hier het meeste uit kunt halen is rond Valentijnsdag. Iedereen zal een speciaal cadeau aan hun wederhelft willen geven dus wanneer u dat kunt aanbieden in de vorm van een bedrukte zitzak bent u een stapje voor op uw competitie.

Verder kunt u er voor kiezen om zitzakken te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam wat een geweldige manier is van branding. Een zitzak met uw logo laat iedereen van 50 meter afstand gelijk weten met wat voor bedrijf ze te maken hebben.

U kunt deze bedrukte zitzakken overal gebruiken, zoals op het terras van uw horecabedrijf of bedrijfsevenementen. Het maakt niet uit waar uw bedrijf is, als u aandacht van buitenaf wilt is uw zitzak bedrukken met uw logo (of naam) de oplossing!

Nu al overtuigd? Klik dan hier!

zitzak bedrukken op maat LC Zitzakken

Alles is mogelijk bij Whoober

Omdat wij het proces van de zitzak bedrukken zo persoonlijk mogelijk willen maken, bieden wij het aan voor ons volledig assortiment (behalve de ribcord modellen). Er is dus geen limiet op wat er allemaal mogelijk is. 

Wij kunnen uw zitzak bedrukken met een naam, logo of foto. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om alle vormen op maat te creëren waardoor ze precies passen voor de gelegenheden waarvoor u ze wilt gebruiken.

Wanneer de zitzak als stoel wordt bedoeld zullen de afmetingen namelijk anders zijn dan wanneer een zitzak wordt gebruikt voor kinderen om mee te spelen. Of misschien wilt u wel een zitzak als alternatief voor een ligstoel. 

Vertel ons waarvoor u het wilt gebruiken en wij gebruiken onze kennis en expertise om dit voor elkaar te krijgen met de juiste afmetingen!

 

Eigenschappen van onze bedrukte zitzakken

Naast dat u nu weet waarvoor u bedrukte zitzakken kunt gebruiken en wat ze kunnen beteken voor het bedrijf, is het ook handig om te weten wat de eigenschappen zijn van onze zitzakken:

  • Lange levensduur, comfortabel en licht in gewicht door unieke EPS zitzak vulling
  • Zelf samenstellen op basis van specifieke eisen binnen uw branche: hygiëne, brandveiligheid en antibacteriële stof mogelijkheden
  • Met binnenzak dus wasbaar in de wasmachine, de hoezen zijn later apart na te leveren
  • Van budget tot zeer hoogwaardig (budget opties op aanvraag)
  • Naar wens geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Geproduceerd in Nederland en China
  • In 2018 hebben we meer dan 10.000 zitzakhoezen geïmporteerd uit China voor bedrijven die u voor gingen!

 

Unieke ideeën? Altijd welkom!

Heeft u een fantastisch idee en denkt u, “was dat er maar?” Dan kunnen wij het vast en zeker maken. Door de flexibele mogelijkheden van EPS korrels en stof kunnen wij vrijwel elke vorm creëren in alle maten. 

Een ligstoel, speelgoed voor kinderen of een kinderstoel, we kunnen het allemaal! Twijfel dus niet om vragen te stellen wanneer u een idee heeft die buiten de eerder genoemde ideeën valt, wij staan open voor alles. 

Neem vandaag nog contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk antwoorden!