Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Toon meerminder

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Kinderzitzakken

Kinder zitzakken koop je online bij Whoober. Hieronder vindt je een overzicht van alle kleuren van onze, special voor kinderen gemaakte, zitzak 'Fiji'. Maar dat is natuurlijk niet alles: Eigenlijk is ons volledige aanbod aan zitzakken namelijk geschikt voor kinderen. Alle zitzakken bekijken? Klik dan hier>>>

Zitzakken voor kinderen zeer populair

zitzakken voor kinderen zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit onze omgeving en vroeg of laat zult je eraan moeten geloven; een kinderzitzak kopen. De populariteit van kinderzitzakken is goed te verklaren; zitzakken voor kinderen zijn namelijk heerlijk zacht om op te zitten en geven een ruimte een speelse, ontspannen sfeer. Doorgaans reageren kinderen hier erg goed op en geeft het hen een stukje rust. 

#1 Kwaliteit zitzakken voor kinderen 

In de afgelopen jaren heeft Whoober een ruim assortiment met zitzakken voor kinderen op de markt gebracht. Zitzakken met unieke eigenschappen, die afgestemd op de kinderen en de omgeving. Voor al onze zitzakken gebruiken wij #1 kwaliteitsstof zodat de zitzakken een lange levensduur hebben. Kwaliteit is niet altijd duur. Onze kinderzitzakken zijn namelijk ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Koop onze voordelige zitzakken voor kinderen direct online en maak jouw zoon, dochter of kleinkind ontzettend gelukkig.

Kinder zitzakken voelen veilig

Het is belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Speciaal voor kinderen hebben hebben we leuke stoelvormige zitzakken ontwikkeld. Maar eigenlijk zijn al onze zitzakken geschikt voor kids. Zo hebben we in ons assortiment zitzakken om lekker in te hangen (bekijk ze hier) of XL zitzakken om op te spelen of een middagslaapje te doen (bekijk ze hier)

Alle zitzakken bekijken? Klik dan hier

Voordelen van Whoober

  • Zitzakken worden geleverd met binnenhoes en zijn uitwasbaar op 30° C
  • De meeste zitzakken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Unieke EPS-vulling voor lange levensduur en behouden van vorm
  • Hoge kwaliteit stoffen voor een lange levensduur
  • Zeer licht dus makkelijk verplaatsbaar