Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Vorm

Toon meerminder

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Antraciet Zitzakken

Altijd comfortabel in een antraciet zitzak

Een antraciet zitzak is de ideale optie wanneer u graag een comfortabel én stijlvol zitmeubel zoekt. Al onze antraciet zitzakken zijn namelijk niet alleen erg comfortabel, met de donkergrijze hoes past het ook nog een binnen ieder interieur! De kleur antraciet is een donkere grijstint, het is een neutrale, natuurlijke toon. Dit maakt het erg makkelijk om een antraciet zitzak met andere meubels en kleuren te combineren.

Antraciet zitzakken voor elke ruimte

Je kan een antraciet zitzak overal in huis gebruiken, het kan bijvoorbeeld een mooie toevoeging voor een woonkamer zijn. Een donkergrijze zitzak kan ook erg leuk zijn voor een slaapkamer of kinderkamer, zo heeft u altijd een fijn plekje om te zitten. Bovendien zijn onze antraciet zitzakken ook nog eens erg lichtgewicht, u kunt ze met gemak door het hele huis verplaatsen. Heeft u bijvoorbeeld een zitzak van een antraciet outdoorstof, dan kunt u deze heel makkelijk naar buiten slepen! Deze antraciet zitzakken zijn van een duurzame, waterafstotende stof gemaakt, prima om op uw terras of in uw tuin te gebruiken dus!

De beste zitzak antraciet voor u

Iedereen is anders en zit op zijn of haar eigen manier. Daarom hebben wij ontzettend veel verschillende zitzakken, zo is er voor iedereen wel een ideale soort. Van een antraciet outdoor zitzak, tot een antraciet ribcord poef, u heeft keuze genoeg. Wat voor soort antraciet zitzak past het best bij u?

  • Wilt u een zitzak voor uw kind kopen? Speciaal voor kinderen hebben wij onze antraciet kinderzitzakken
  • Op zoek naar een traditionele, rechthoekige zitzak in de kleur antraciet? Kies dan de rechthoekige zitzak
  • Voor extra veel zitruimte, of om gewoon lekker in te liggen is de XXL zitzak perfect!
  • Rechtop in de zitzak kunnen zitten? Dat kan met onze stoelvormige zitzakken
  • Wilt u een zitzak antraciet met een wat rondere vorm? Ga voor een van de ronde zitzak (medium of groot formaat) of kies de peervormige zitzak
  • Op zoek naar een zitzak om de hele dag in te kunnen loungen? Onze antraciet loungestoel zitzak is perfect voor u
  • Wilt u liever een wat kleinere zitzak om ergens bij te kunnen zetten? Dan is de antraciet poef wat u zoekt