Zitzak voor buiten

Zitzak voor buiten voordelen

Hoogwaardige vulling van eersteklas EPS-korrels
Betaal in 3 termijnen met 0% rente
Gratis levering in Nederland en België

Outdoor zitzak kopen

Outdoor zitzakken voor buiten, u vindt ze bij whoober.nl! Onze buitenzitzakken kunnen allen tegen een stootje en kunnen vaak dag en nacht buiten staan doordat ze waterafstotend en slijtvast zijn. De outdoor zitzakken zijn bestendig tegen een regenbuitje, maar bij langdurige regen staan ze toch liever binnen.(en blijven ze vanzelfsprekend mooier). Bestel uw zitzak voor buiten nu online!

Zitzakken zijn hip; ook buiten

Als u een keer op een zitzak hebt gezeten of er zelf al één heeft, wilt u vast overal en op elk tijdstip een zitzak tot uw beschikking hebben! Zitzakken zijn namelijk niet alleen hip, ze geven u een ontspannen gevoel en u kunt er bovendien heerlijk in relaxen. In vrijwel iedere kamer in het huis kunt u vast en zeker een zitzak kwijt. En er is meer; een zitzak voor in de tuin? GEEN PROBLEEM. Wij hebben namelijk ook zitzakken die geschikt zijn voor buiten. Dus zelfs in de tuin kunt u vanaf nu heerlijk genieten in een outdoor zitzak speciaal geschikt voor buiten. 

10 prachtige outdoor zitzak modellen

Om u niet alleen een kleurkeuze te geven, hebben wij voor u 10 prachtige modellen zitzakken geselecteerd. Van grote zitzakken voor buiten tot lounge zitzakken voor buiten, wij hebben voor ieder wat wils. Hieronder vindt u een overzicht van al onze outdoor zitzak modellen:

Peervormige outdoor zitzakken Rechthoekige XL outdoor zitzakken
Loungestoel outdoor zitzakken Rechthoekige medium outdoor zitzakken
Hartvormige outdoor zitzakken Ronde grote outdoor zitzakken
Kinderstoel outdoor zitzakken Ronde medium outdoor zitzakken
Stoelvormige outdoor zitzakken Poef outdoor zitzakken


Eigenschappen van onze buitenzitzakken

Onze buitenzitzakken hebben allemaal een hoes die waterafstotend, slijtvast en kleurecht is. De zitzakken kunnen prima tegen een regenbuitje, maar bij dagenlange regen adviseren wij toch echt om de zak binnenshuis neer te zetten.

Een buiten zitzak van Whoober is wasbaar! Zo heeft u snel en eenvoudig de ongelukjes verholpen en de vuiligheid verdreven. De korrelvulling van de zitzak zit in een losse binnenzak, zodat de hoes makkelijk wasbaar is: gewoon in de wasmachine op 30° C! Bij deze temperatuur blijft de waterafstotende laag (en de kleur van de stof) behouden.

De losse binnenzak is afgevuld met EPS-korrels. Deze unieke EPS vulling zorgt ervoor dat uw zitzak jarenlang zijn vorm en stevigheid behoudt. Dankzij het gebruik van een computergestuurde vulmachine wordt de binnenzak exact afgevuld en bent u verzekerd van een perfect om uw lichaam vormende zitzak.

Koop jij een zitzak voor in de tuin?

Bent u al helemaal klaar voor de zomer? Niet zonder een zitzak in de tuin. Onze buitenzitzakken zijn namelijk perfect geschikt om even helemaal niks in te doen en te genieten van het zonnetje na een drukke werkdag.

Koop nu uw zitzak voor in de tuin of het balkon, of creëer met meerdere zitzakken zelfs een complete loungeset!. Wij hebben een prachtige selectie aan modellen in ons assortiment. Aan u de keuze!  Bij ons bestelt u bovendien eenvoudig online, profiteert u van gratis bezorging en kunt u tot 30 dagen retourneren! Bent u er klaar voor? Bestel dan nu uw buiten zitzak van #1 kwaliteit bij Whoober.eu!