Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Horeca Meubilair | Zitzak Stoelen voor uw Horecabedrijf

Bent u op zoek naar horeca meubilair dat uw horecabedrijf nog comfortabeler maakt dan dat het al is? Bedenkt u dan zich wat een zitzak (of zitzak stoel) kan betekenen voor de zaak.

Stelt u zich eens voor. Een klant komt bij u op het terras zitten met zijn vrienden en ze zijn wel toe aan een beetje relaxen terwijl ze een biertje drinken. Hoe zouden zij reageren als ze zien dat uw zaak zitzakken buiten heeft staan waar ze op kunnen zitten (of liggen) zoals zij dat willen?

Precies, helemaal enthousiast en alle positieve emoties die daarmee samen gaan. Wat betekent dit voor de zaak? Betere klantervaring dat zorgt voor betere cijfers.

Voordelen van ons comfortabele horeca meubilair

We hebben net bij de intro al even besproken hoe comfortabel horeca meubilair kan leiden tot hogere cijfers. Maar dat is niet alles. Er zijn nog veel meer redenen waarom zitzakken perfect zijn te gebruiken als horeca meubelen.

Of u nu de eigenaar bent van een restaurant, beach club, hotel, vakantiepark, pretpark of evenementenorganisatie, u kunt altijd genieten van de volgende voordelen als u horeca meubilair bij Whoober besteld:

Branding – Iedereen die langsloopt zal zien dat er zitzakken bij uw zaak aanwezig zijn. Als deze nou ook nog eens bedrukt zijn met uw logo of bedrijfsnaam, dan zal dit beter onthouden worden en zullen mensen de naam van uw bedrijf geheid opzoeken.

Unieke ervaring – Wanneer klanten bij uw zaak aan het genieten zijn van de relaxte zitzakken ervaren zij iets wat ze nog nooit hebben ervaren. En wat doen de mensen dan? Juist, ze gaan het delen met vrienden, familie en op al hun sociale media!

Comfortabel – Een hele simpele reden om zitzakken te gebruiken: ze zijn comfortabeler dan de meeste stoelen. Doordat je in een zitzak compleet kan uitzakken, past de vorm zich aan jou aan. Dat zit natuurlijk veel comfortabeler dan de gemiddelde houten restaurant stoel. Dit maakt de zitzakken de horeca fauteuils van dit tijdperk.

Wilt u zo snel mogelijk profiteren van deze voordelen? Wacht dan geen seconde meer en druk op deze tekst.

Zitzakken als horeca meubilair op terrassen 

 

Hoe kunt u gebruikmaken van onze horeca fauteuils?

Nu dat u weet waarom zitzakken waarde kunnen toevoegen aan uw horecazaak is het belangrijk dat we over gaan op de manieren hoe u dit dan kunt gebruiken. 

Daarom hebben we hier verschillende rubrieken horecabedrijven op een rijtje gezet en hoe u daar gebruik kan maken van zitzakken.

Restaurants en cafés

In restaurants worden onze zitzakken het vaakst ingezet als terrasmeubels. Gezellig kletsen met vrienden en familie op het terrasje, terwijl u lekker onderuit ligt op een zitzak. 

Dat klinkt toch ideaal? Uw klanten zullen daar een zekere ‘ja’ op antwoorden wanneer ze zich neer ploffen op uw zitzakken. 

Deze zogenaamde 'terras zitzakken' kunnen optioneel uitgevoerd worden met UV beschermende stof waardoor ze niet aangetast worden door het zonlicht en dus een lange levensduur hebben.

Bent u overtuigd om zitzakken als horeca stoelen te kopen bij Whoober? Bekijk dan nu de meest gekozen zitzakken voor restaurant meubilair: de rechthoekige XL zitzakken en de peervormige zitzakken.

Hotels

Ook zien we dat de zitzakken gebruikt worden als hotel meubilair. Met name onze stoelvormige ribcord zitzakken zijn hiervoor geschikt. Ribcord heeft een moderne en luxueuze uitstraling wat een heel mooi effect kan hebben op het interieur van een hotelkamer.

 

Zitzakken speciaal voor u gemaakt

De zitzakken voor horecabedrijven hebben unieke eigenschappen die afgestemd zijn op het gebruik en de omgeving van uw bedrijf. Dit is essentieel in omgevingen waar goede hygiëne, een lange levensduur en geweldige uitstraling belangrijke zaken zijn. 

  • Nederlandse kwaliteit zitzakken met een lange levensduur door unieke EPS zitzak vulling
  • Inclusief wasbare binnenzak, de hoezen kunnen apart nageleverd worden
  • Op verzoek binnen en buiten bruikbaar
  • Eigen logo of naam bedrukte zitzak
  • Zelf zitzak samenstellen op basis van specifieke eisen zoals hygiëne, brandveiligheid en antibacteriële stoffen
  • Super hygiënisch: makkelijker schoon te maken dan standaard horeca meubilair
  • Snelle levering doordat wij over een grote voorraad beschikken
  • Goed nieuws: Whoober is ook leverancier van horeca meubilair in België!

 

Verhoog deze week uw klantentevredenheid nog!

Waar wacht u nog op? Bij Whoober zijn er in 2018 alleen al 10.000 zitzakken geïmporteerd vanuit China voor bedrijven die u voor gingen. Bestel deze week nog zitzakken met uw eigen logo en/of naam!

Als u een eigen idee heeft die nog niet genoemd is op deze pagina, twijfel dan niet om ons een mailtje te sturen! Wij staan open voor (bijna) alles en we horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn.