Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Vorm

Toon meerminder

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Zwarte Zitzakken

Een zitzak zwart; een stijlvol en trendy meubel. Een zwarte zitzak is een perfecte toevoeging aan ieder interieur. 

De voordelen van een zwarte zitzak van Whoober

Zwart is een kleur waarmee alles gecombineerd kan worden, daarom kan je een zwarte zitzak over in huis neerzetten. Wil je na een lange dag op werk heerlijk kunnen relaxen? Ze de zwarte zitzak in uw woonkamer en geniet van het ultieme zitcomfort. Een zwarte zitzak kan ook heel goed in een kantoor of vergaderruimte worden geplaatst, zo kan iedereen op werk ook lekker zitten. Vindt u het fijn om buiten in een zitzak te kunnen zitten? Wij hebben ook verschillende zwarte zitzakken voor buiten dankzij onze speciale zwarte outdoor stof. U kunt overal van een zitzak in het zwart genieten!

Ultiem comfort door gebruik van kwalitatieve materialen

Al onze zwarte zitzakken zijn van hoog kwalitatieve materialen gemaakt om u altijd van het ultieme zitcomfort te garanderen. Van de vormgeving tot de bekledingen en de vulling, overal is goed over nagedacht. Al onze zitzakken worden met hoogwaardige eersteklas ESP-Parels gevuld, compleet nieuwe en dus geen hergebruikte. Hierdoor blijft de zwarte zitzak jarenlang stevig en wordt de vorm mooi behouden.

Ook ontvangt u bij Whoober altijd de beste service, met gratis levering in Nederland en België, en 30 dagen retourrecht. Ook kunt u altijd makkelijk hoezen bijbestellen, dus als u eens een andere kleur dan een zwarte zitzak wilt dan is dat zo gebeurt. 

Combineer opties om uw ideale zwarte zitzak te maken

Wij hebben veel verschillende soorten zwarte zitzakken in ons assortiment, zo kunt u tussen verschillende modellen en kleuren kiezen. Wij hebben hoezen van normaal zwart, en ook antraciet zitzakken als u liever voor een iets minder harde kleur kiest. Ook kunt u voor een zwarte ribcord of kunstleren zitzak kiezen, dit soort unieke zitzaken zijn van Nederlandse origine nog ook!

Wij hebben ook veel verschillende vormen zitzaken beschikbaar. Bent u op zoek naar iets wat vooral voor kinderen bedoeld, kijk dan naar onze zwarte kinderzitzakken. Als u graag rechtop wilt zitten is een zwarte stoelvormige, peervormige of loungestoel zitzak misschien wel wat voor u.

Wilt u liever een gewone zitzak waar u in kan ploffen? Kies dan een rechthoekige of ronde zitzak. Wilt u graag een hele grote zitzak? Wij hebben ook een grote zwarte XL zitzak! En als u liever iets kleins hebben wij ook zwarte poefs.