Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Vakantieparken en Strandpaviljoens | Terrasmeubels - Whoober

De zomer komt er weer aan en daarom is het belangrijk om goed voorbereid het seizoen in te gaan met stijlvolle terrasmeubels. Bent u al voorbereid?

Of u nu de eigenaar bent van een camping, vakantiepark, strandpaviljoen of een andere outdoor gelegenheid, zitzakken zijn een must voor uw bedrijf. Hieronder leest u waarom.

Waarom zitzakken gebruiken als terrasmeubels aan het strand?

In de zomer willen mensen altijd genieten van het heerlijke weer terwijl zij lekker kunnen relaxen. Zitzakken bieden de perfecte kans om dit te doen doordat zitzakken comfortabel en modern zijn.

Stelt u zich eens voor dat klanten binnenkomen en gelijk buiten zitzakken zien staan tussen het andere terrasmeubilair, wat denkt u dat de klanten zullen kiezen wanneer zij komen om te relaxen?

Juist, de zitzakken natuurlijk! Lekker op het strand zitten relaxen met het zonnetje in het gezicht en een koud drankje in de handen, klinkt perfect toch?

Daarnaast betekent dit voor u dat de klanten langer blijven zitten en dus ook meer bestellen. Oftewel, meer verkopen per klant verhoogt weer de levenslange klantwaarde, de nettowinst per klant voor uw bedrijf.

Als u daar mee eens bent, twijfel dan niet om nu gelijk contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken wat het beste is voor uw bedrijf.

 

Optimaal gebruik maken van zitzakken doet u zo!

Er is een klein verschil tussen het gebruik van zitzakken bij vakantieparken en strandpaviljoens. Hier scheppen we nu meer duidelijkheid over door aan te geven hoe u optimaal gebruik kunt maken van zitzakken in beide situaties.

Vakantieparken, campings en andere recreatieparken

Op vakantieparken zijn er aangewezen plekken om te relaxen maar meestal zijn er ook horecagelegenheden aanwezig zoals kleine cafés en restaurantjes.

De perfecte lounge zitzak om in te relaxen is ons “Bali” model terwijl ons model “Nice” meer voorkomt tussen de terrasmeubels van de cafés op het park.

Strandpaviljoens, cafés en restaurants

Restaurants aan zee of strandpaviljoens zijn een ander verhaal. Vaak gaan mensen hier niet liggen in een lounge zitzak dus het “Bali” model is hier niet de beste keuze tenzij u een vervanging zoekt voor strandstoelen. 

Maar de modellen “Nice” en “Barça” daarentegen zijn perfect voor op het terras als buitenmeubels. Hier kunnen klanten lekker in zitten en genieten van hun drankje.

 

Uw vragen beantwoord

Als u dit zo leeft heeft u misschien een paar vragen die we hier gelijk kunnen beantwoorden. Hieronder vindt u de meest gestelde vragen als het gaat om zitzakken voor vakantieparken en strandpaviljoens.

Wat als de zitzak vies wordt?

Als de buitenkant van de zitzak ongewenst vies wordt tijdens een van uw evenementen is dat geen probleem. Onze buitenhoezen zijn namelijk wasbaar op 30 graden. 

Daarnaast hebben we ook nog de optie om een PVC stof te gebruiken (van merken zoals Bisonyl). Deze kunt u gewoon schoonspuiten na elk evenement met een hoge druk spuit zonder problemen.

Kan ik mijn eigen logo erop laten drukken?

Ja, dat kan zeker! Als u het idee heeft om uw logo op de zitzak te laten drukken bent u zeker niet de eerste en vast ook niet de laatste.

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven er voor kiezen om logo’s te laten drukken op de zitzakken:

  • Branding
  • Professionaliteit
  • En functionaliteit (voor als een zitzak zoek raakt)

Hoelang gaan de zitzakken mee?

De gemiddelde levensduur van een zitzak is moeilijk te bepalen. Dit komt doordat wij gebruik maken van de hoogste kwaliteit EPS-korrels die precies vormen naar een menselijk lichaam.

Toch zijn onze zitzakken geen tanks dus de zitzakken kunnen niet gebruikt worden als trampoline. Om een beetje zekerheid te geven leveren wij onze zitzakken met een jaar garantie en heeft u sowieso 30 dagen retourrecht.

Bestel vandaag nog zitzakken voor uw strandpaviljoen of camping.