Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Toon meerminder

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Loungestoel zitzakken

Voor de mooiste en meest comfortabele loungestoel zitzakken moet je natuurlijk bij Whoober zijn. Wij maken de mooiste lounge zitzakken van hoge kwaliteit in diverse stoffen en kleuren, voor ieder wat wils. Onze zitzakken zijn zowel binnen- als buiten te gebruiken afhankelijk van jouw stofkeuze en passen vrijwel in ieder interieur! 

Lounge zitzak voor in de tuin

De loungestoel zitzakken 'Bali' van Whoober zijn onder andere verkrijgbaar in een speciale outdoor stof waardoor ze perfect zijn voor gebruik in de tuin. De stof is makkelijk schoon te maken en zelfs wasbaar in de wasmachine op 30 graden.  Daarnaast is de stof waterafstotend waardoor de zitzak ook goed tegen een regenbuitje kan.

Het verplaatsen van de lounge zitzak is erg gemakkelijk, gezien deze nog geen 5kg weegt. Je kunt de loungestoel zitzak dus ook zonder problemen even opbergen.

Een loungestoel zitzak is een perfecte vervanger voor een standaard loungestoel of loungeset in de tuin!

Loungestoel zitzak voor in de kinderkamer

Ook voor slaapkamers van jonge kinderen en tieners zijn de loungestoel zitzakken bijzonder geschikt. Kies bijvoorbeeld eens voor een zitzak in ribcord stof, lekker zacht en warm. Kinderen kunnen er heerlijk in wegzakken en de zitzakken zijn perfect om in te gamen, lezen, huiswerk op te maken en zelfs om er een dutje in te doen. Je kinderen zullen het fantastisch vinden!

Loungestoel zitzak voor bedrijven

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag zitzakken in jouw bedrijfspand plaatsen? Dat kan! Onze loungestoel zitzakken zijn erg geschikt voor snoezelkamers binnen de zorg, kantoren,  relaxruimtes in ziekenhuizen en verzorgingshuizen. 

Loungezitzak met korting kopen

Neem je 5 zitzakken bij ons af? Dan krijg je een korting van 10% op uw bestelling. Neem je 10 of meer zitzakken af? Dan ontvang je 15% korting op jouw bestelling! 

Specificaties van de Loungestoel zitzak 'Bali'

De loungestoel zitzak van Whoober heeft een formaat van L106xB80xH65 cm  en zijn gevuld met hoogwaardige EPS-korrels. Dit zijn nieuwe korrels waardoor de loungestoel zitzak langdurig zijn vorm behoudt. Daarnaast zijn er losse hoezen voor de zitzak beschikbaar, waardoor je de stof of kleur ook kunt afwisselen.