Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Toon meerminder

Vorm

Toon meerminder

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Meubilair voor uw Sportvereniging of Sportschool | Een Lounge Zitzak voor elke Sporter

Bent u op zoek naar meubilair voor uw sportvereniging of sportschool? Whoober zijn namelijk heerlijk om in te zitten na het sporten (vooral na de beruchte ‘legday’). 

Uw leden zullen zich begrepen voelen wanneer ze na een lekker dagje sporten even kunnen neerploffen in een comfortabele zitzak. Dat betekent natuurlijk dat ze met al hun vrienden gaan praten over hun tevredenheid met uw zaak.

Daarnaast is er niet voor niets een boek geschreven genaamd ‘Rusten is het nieuwe sporten’ want elke fanatieke sporter weet hoe belangrijk het is om het lichaam een goede rust te geven.

Rusten is het nieuwe sporten

Zitzakken en sportscholen/sportverenigingen; een perfecte match. Want wat is er nou beter dan heerlijk uitrusten op een zitzak nadat de sporters net alles gegeven hebben?

Als u aan een personal trainer vraagt wat de belangrijkste componenten zijn van spiergroei, kracht en uithoudingsvermogen zullen ze allemaal hetzelfde antwoord geven: rust, voeding en training.

Op dit moment hebben veel mensen moeite met het eerste punt: rust. Doordat de wereld 24/7 doorgaat en dus nooit stilstaat draaien veel mensen overuren waardoor er minder tijd is voor een goede nachtrust.

Naast een goede nachtrust is het ook cruciaal dat mensen hun trainingsintensiteit weer langzaam afbouwen met een ‘cooling-down’. Normaliter doen ze dit met uitlopen maar in dit geval kan het in de vorm van de spieren rekken vanuit de comfortabele zitzak.

Dus een zitzak als meubilair voor een sportvereniging is niet alleen comfortabel maar het heeft ook nog eens een functie.

Bent u het hier ook mee eens? Vertel ons dan nu hoe we u kunnen helpen.

Meubilair voor uw Sportvereniging of Sportschool | Een Lounge Zitzak voor elke Sporter

 

Hoe u gebruik kunt maken van zitzakken als meubilair voor uw sportvereniging

Doordat de zitzakken licht in gewicht zijn, zijn ze perfect tijdens bijvoorbeeld toernooien of als kantine stoelen in de kantine inrichting van de sportvereniging. Een zitzak is namelijk een fantastische plaats om even uit te rusten of af te koelen na een intensieve sportsessie.

Een andere optie is om de zitzakken als lounge meubilair te gebruiken in een zelf ingerichte ‘kantine lounge.’ Dit is dan de beloning waar alle topsporters kunnen uitrusten nadat ze alles hebben gegeven voor hun clubje en als ‘man (of woman) of the match’ worden beschouwd.

Naast dat u de zitzakken als kantinemeubilair kunt gebruiken, kunt u de zitzakken ook nog als prijs gebruiken voor het winnen van een toernooi. Dit motiveert de betrokken partijen om nog meer hun best te doen. Want wie wil er nou niet een zitzak winnen?

Daarbij komt ook nog dat de zitzak bedrukt kan worden met uw logo of naam. Zo kunt u ook nog slim gebruik maken van branding doordat de club meer zichtbaarheid krijgt.

 

Hoe u gebruik kunt maken van zitzakken als meubilair voor uw sportschool

Ook voor sportscholen geldt dat het gewicht van de zitzakken een groot voordeel is. Geen zware, onverplaatsbare meubels, maar makkelijk te verplaatsen zitzakken waar sporters een eigen houding in kunnen aannemen. 

Zitzakken in sportscholen zien we vaak in 'rustruimtes' en zithoeken. Steeds vaker zien we dat de zitzakken ook gebruikt worden in het sportgedeelte. Een groot voordeel hiervan: mensen rusten niet meer uit op de apparaten, maar op de zitzakken!

Net als bij de sportverenigingen kunnen ook hier de zitzakken functioneren als lounge meubilair waar sporters even uit kunnen rusten. Of wanneer iemand wacht op een trainingspartner is dit een comfortabele plek om dat te doen.

 

De sterke punten van de lounge zitzak

Het perfecte meubilair voor sportverenigingen zijn de outdoor zitzakken van Whoober omdat ze een speciale hoes hebben die uitwasbaar is. 

Zo is het eenvoudig om vuil uit de zitzak te wassen en heeft het zweet geen aanslag op uw zitzak. Wel zo handig in een omgeving waar een flinke inspanning geleverd wordt.

Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de zitzak te bedrukken met het logo van de sportclub of de sportschool. Zo heeft u naast een heerlijke zitzak ook nog een herkenbaar promotie-item!

Voor het gemak hebben we hieronder nog even alle unieke punten van alle Whoober op een rijtje gezet:

  • De zitzakken zijn hygiënisch, vochtdicht en makkelijk afneembaar
  • Uitwasbaar op 30°C
  • De meeste zitzakken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten meubilair voor sportverenigingen
  • Unieke EPS vulling en hoge kwaliteit stof voor lange levensduur
  • Zeer licht dus makkelijk verplaatsbaar
  • De zitzakken kunnen op maat gemaakt worden voor uw bedrijf (vorm en materiaal)
  • Zelf samenstellen op basis specifieke eisen zoals hygiëne en brandveiligheid
  • Volledige bedrukking of bedrukking met logo is optioneel

De zitzakken die wij het vaakst terug zien bij sportscholen en sportverenigingen zijn de peervormige zitzakken en de stoelvormige zitzakken.

 

Grotere capaciteit, vrolijke leden en perfecte branding

Als uw doel is om te groeien in leden, leden op te vrolijken of een andere vorm van branding aan uw marketingstrategie toe te voegen, dan zijn onze zitzakken de oplossing!

Een unieke aanvulling aan het meubilair van uw sportvereniging. De zitzakken zorgen dat er meer mensen kunnen wachten op de lounge zitzak in plaats van de apparaten die anderen willen gebruiken.

Breng vandaag nog een lach op iedereen zijn gezicht door contact met ons op te nemen.