Zakelijk bestellen van zitzakken

Bij Whoober kunt u niet alleen als consument terecht, ook zakelijke klanten bestellen bij ons eenvoudig zitzakken. Wilt u bijvoorbeeld een aantal zitzakken voor op kantoor of in de wachtkamer, of wilt u misschien wel bedrukte zitzakken voor tijdens evenementen of bijeenkomsten? Whoober helpt u graag verder. Omdat wij het gehele productieproces van zitzakken in eigen hand hebben zijn wij erg flexibel op het gebied van hoge kwaliteit maatwerk zitzakken. Zoekt u een voordelige oplossing dan biedt onze partner in China goede mogelijkheden. Wilt u een speciale vorm of uw bedrijfslogo op de zitzak, dan 'zit' u bij ons goed!

Branches waarvoor wij zitzakken leveren:

  • Gezondheidszorg; Denk hierbij aan dokterspraktijken, de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen of tandartspraktijken.
  • Retail; Modewinkels, Woonwinkels, Lifestyle, Warenhuizen.
  • Scholen; Basisscholen, Speciaal onderwijs, Middelbare scholen, Hogescholen en Universiteiten.
  • Sportverenigingen en Sportscholen; Voetbalverenigingen, Hockeyverenigingen, Golfclubs, Sportscholen etc.
  • Horeca; Restaurants, Strandtenten, Hotels, Vakantieparken en Pretparken.
  • Relatiegeschenkenbranche; Als gift aan relatie of als kerstpakket aan werknemers.
  • Andere zitzakleveranciers; Uitbesteding van ontwerp, productie, vullen, op voorraad houden en verzenden (dropshipping).
  • White label zitzakken; Volledige productie en samenstelling van Zitzak met eigen merk.

Maar hoe ziet het zakelijke bestelproces er precies uit?

U bent vast benieuwd hoe het bestelproces eruit ziet en wat u als zakelijke klant van ons kunt verwachten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de order. Wilt u zakelijk een aantal standaard zitzakken bestellen? Neem dan direct contact met ons op. Wij hebben voor onze klein-zakelijke klanten namelijk een kortingscode. Wilt u zitzakken met speciale eigenschappen, een bedrukking of grote aantallen? Dan hebben wij hieronder ons bestelproces kort uitgeschreven.

Neem contact met ons op

 

Het bestelproces

1. Contact opnemen; U neemt contact op met Whoober en legt uw vraagstuk aan ons voor. 

2. Inventarisatie van uw behoefte; Samen bepalen we bijvoorbeeld welke functie het product moet vertolken, of het een bedrukte zitzak moet zijn, wat voor model u graag zou willen, wat de kwaliteitsstandaard is en van wat voor materiaal de zitzakken gemaakt moeten worden. Het is mogelijk om dit zowel telefonisch als op locatie te doen. 

3. Bepalen van de doorlooptijd; Vervolgens bepalen we op welke termijn de zitzakken geleverd moeten worden en wat er mogelijk is met de productie van de zitzakken.

4. Offerte / Prijsafspraak; Op basis van de specificaties en de doorlooptijd stellen wij een offerte op.

5. Sample van het product; Bij een grote hoeveelheden maatwerk zitzakken willen wij er natuurlijk zeker van zijn dat het product aan uw verwachtingen voldoet. In dit soort gevallen maken we een sample van het product . 

6. Keuze en correctie n.a.v. sample; Voldoet de sample aan de verwachtingen, dan kunnen we direct starten met de productie. Is dit toch niet helemaal het geval? Dan hebben we nog een correctiemoment. Samen bepalen we wat er veranderd moet worden om het product volledig naar wens te maken.

7. Opdrachtverstrekking en productie; Na de eventuele correctie en aanpassingen is het tijd om de productie te starten.

8. Uitlevering; Het product wordt binnen de afgesproken levertermijn uitgeleverd. Dit kan zowel centraal als de-centraal.

 

Prijsstelling van de zitzakken

De prijsstelling van de zitzakken is afhankelijk van uw vraagstuk en de hoeveelheid. Voor onze zakelijke klanten hebben wij bijvoorbeeld staffelkortingen op basis van grootte en behoefte. Als zakelijke klant de zitzakken online bestellen? Dat kan in overleg. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom de zitzakken bestellen bij Whoober?

Zitzakken bestellen bij Whoober, waarom eigenlijk? Naast uitstekende zitzakken die in veel gevallen uitwasbaar zijn, krijgt u bij ons ook nog eens een jaar garantie en kunt u de zitzakken gratis retourneren.

Daarnaast is het bij onze zitzakken mogelijk om nieuwe buitenhoezen na te bestellen. Met een nieuwe hoes is uw bestaande zitzak weer als nieuw. Ook kunnen de zitzakken nagevuld worden. Onze unieke vulling behoudt lange tijd haar volume, maar dat is natuurlijk niet voor eeuwig. Daarom bestelt u bij ons eenvoudig navulling zodat de zitzak weer extra volume krijgt. 

 

Zakelijke klant worden?

Geïnteresseerd in een zakelijke overeenkomst of samenwerking? Neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen of bellen.

Email: [email protected]

Tel: 085 0654 684

Contact opnemen