Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Evenementen Verhuur Zitzakken

Als evenementen verhuur bedrijf heeft u spullen nodig om te verhuren. Dit kunnen stoelen, banken en tafels zijn, maar ook zitzakken.

Heeft u daar al wel eens aan gedacht; zitzakken verhuren? Ideaal voor outdoor (of indoor) cinema’s, lezingen, partyverhuur en congressen.

Nu ook beschikbaar met PVC doek!

Wij hebben meerdere keren gehoord dat men graag zitzakken schoon wilt kunnen spuiten. Met een stoffen zitzak is dat natuurlijk niet handig. Daarom hebben wij er voor gekozen om nu ook zitzakken met een PVC laag beschikbaar te stellen.

Wilt u de zitzakken schoon spuiten na een evenement? Dat kan! Met de PVC laag van onder andere merken zoals Bisonyl kunnen de zitzakken gewoon schoon gespoten worden met een hoge druk spuit zonder problemen.

Bestel vandaag nog de speciale zitzakken voor evenementen bij ons!

 

Waarom zitzakken verhuren in plaats van stoelen?

Een begrijpelijke vraag die u als eigenaar van een evenementen verhuur bedrijf misschien heeft: Waarom zitzakken? Wat is er zo speciaal en anders aan dan stoelen?

Onze eerste reactie zou zijn: comfort.

Zitzakken zitten zoveel lekkerder dan stoelen. Stelt u zich eens voor dat er een openluchttheater voorstelling is. Zit men dan liever op houten stoeltjes of op zitzak stoelen? Zitzak stoelen natuurlijk!

Daarnaast is het ook nog een kans om uw eigen label erop te laten zetten. Hierdoor kunt u ook gelijk laten weten wie de verhuurder is van de zitzakken, wat weer kansen voor het bedrijf op kan leveren.

 

Evenementen verhuur types

Er zijn natuurlijk talloze evenementen waarvoor zitzakken verhuurt kunnen worden. Daarom hebben we hieronder per branche nog even belangrijke punten op een rijtje gezet.

Beach event

Wil men een feest geven op het strand of ergens aan het water met een beach thema? Dan zijn onze loungestoel zitzakken “Bali” de beste keuze voor hen. Deze zitzakken zijn gemaakt om heerlijk in weg te zakken terwijl ze aan het genieten zijn van de zon en het evenement.

Outdoor cinema en lezingen

Buiten een filmpje kijken met een hele groep is een gezellige bezigheid waarbij langdurige comfort essentieel is. Net zoals bij lezingen (of congressen) waar men verzamelt om naar hun interesses te luisteren.

Daarom is het verhuur van lounge zetels (zoals de loungestoel zitzakken) of zitzak stoelen perfect voor deze evenementen. Zo kan iedereen comfortabel zitten zonder problemen.

Overige feestverhuur

Van kinderfeestjes tot grootschalige festivals, feesten zijn er altijd wel. Wanneer dit een groot deel van uw klanten is, is het belangrijk dat u kunt voorzien in de behoeften van deze klanten.

Zoals we al eerder hebben genoemd zijn onze “Bali” en “Nice” zitzak stoelen veruit de beste keuzes voor evenementen verhuur bureaus.

Al een beslissing genomen? Twijfel dan niet om het ons te laten weten!

 

Kies de beste zitzakken voor evenementen verhuur

U zult niet de eerste, en zeker ook niet de laatste zijn die zitzakken gaat verhuren. Daarom is het belangrijk om u te onderscheiden van de rest door topkwaliteit zitzakken aan te schaffen. Maar wat nog belangrijker is, is dat onze zitzakken wasbaar zijn.

Nadat een evenement voorbij is brengen uw klanten de zitzakken weer terug en is het belangrijk dat ze weer schoon weggestuurd kunnen worden. Dan is het heel belangrijk dat u de zitzakken goed kunt wassen zodat de volgende klant zitzakken huurt die zo goed als nieuw zijn.

Whoober staat bekend om de wasbaarheid en Nederlandse topkwaliteit zitzakken.

Neem vandaag nog contact met ons op als u denkt dat we elkaar van dienst kunnen zijn.