Betaalmethoden

Vooraf betalen is mogelijk met Ideal, PayPal, Mastercard, Visa, American Express en bankoverschrijving. Betalen na ontvangst van jouw bestelling is mogelijk met Afterpay.

AfterPay voert voor www.whoober.eu het volledige achteraf-betaalproces uit. Je krijgt van AfterPay een digitale factuur toegestuurd naar aanleiding van uw geplaatste bestelling. Als je voor de eerste keer met AfterPay betaalt, kun je een bestelling tot € 1000,00 plaatsen. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van € 1000,00.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling met acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Voor vragen omtrent de achteraf-betaalmethode kun je rechtstreeks contact op nemen met AfterPay. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.