Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Toon meerminder

Vorm

Toon meerminder

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Grijze Zitzakken

Altijd comfortabel in een grijze zitzak

Een grijze zitzak is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een comfortabel meubel in een modieuze kleur. Een grijze zitzak van Whoober is de ideale aankoop als u na een lange dag lekker wilt kunnen neerzakken en ontspannen in een comfortabele zitzak. Met een grijze zitzak bent u er ook van verzekerd dat hij altijd binnen uw interieur past. Het is ontzettend makkelijk om kleuren te combineren met grijs. Zowel naturel tonen als zwart of bruin én fellere tinten zoals blauw of rood passen mooi bij grijs.

Waarom een grijze zitzak bij Whoober bestellen?

Al onze grijze zitzakken zijn van hoog kwalitatieve materialen gemaakt om u altijd van het ultieme zitcomfort te garanderen. Van de bekleding tot de vulling en de vormgeving, overal is over nagedacht. Al onze zitzakken worden met kwalitatieve eersteklas ESP-Parels gevuld, deze zijn dus compleet nieuw en niet hergebruikt. Hierdoor blijft de grijze zitzak jarenlang stevig en wordt de vorm mooi behouden. Ook ontvangt u bij Whoober altijd de beste service, met gratis levering in Nederland en België, en 30 dagen retourrecht. Bovendien kunt u altijd makkelijk hoezen bijbestellen, dus als u eens een andere kleur dan grijs wilt dan is dat zo gebeurt. 

Een ruim aanbod aan verschillende soorten grijze zitzakken

Het vinden van de ideale grijze zitzak kan best lastig zijn. Er zijn een aantal overwegingen die u kunt maken wanneer u een grijze zitzak aan het kiezen bent. Ten eerste is de kleur en bekleding een belangrijke keuze, zelfs wanneer u al weet dat u de kleur grijs wilt kunt u tussen verschillende tinten grijs kiezen. In ons assortiment hebben wij zowel lichtgrijze als donkergrijze zitzakken (deze kleur donker grijs wordt ook wel antraciet genoemd) van de traditionele outdoor stof én het zachte ribcord materiaal. Ook hebben wij een kunstleren variant in het zilver grijs.

De tweede belangrijke keuze die u maakt is de vorm en het formaat van zitzak. Als u het lastig vindt om de vorm te kiezen kunt u het beste over de plaatsing en het gebruik van de zak nadenken. Hoeveel plek heeft u, gaat u de zitzak vaak verplaatsen, wie gaat er vooral gebruik van maken, hoe wilt u er op zitten etc. Wij hebben de volgende soort zitzakken in ons assortiment, ieder met zijn eigen voordelen;

  • medium en grote ronde zitzakken
  • peervormige zitzakken
  • loungestoel zitzakken, ideaal om op te liggen
  • stoelvormige zitzakken, zo kunt u gemakkelijk rechtop zitten
  • zitzakken voor kinderen
  • medium en extra grote XL rechthoekige zitzakken
  • de wat kleinere grijze poef zitzakken